Nog eentje dan! | The Streamers

Nog eentje dan! | The Streamers

Nog eentje dan! | The Streamers 2021 Live Kijken

http://thestreamersnl.live/

Na een fantastisch debuut optreden vanuit Koninklijk Theater Carré en een legendarische show op Koningsdag vanaf Paleis Noordeinde zijn The Streamers erover uit: nog eentje dan!

IN 2021, THE STREAMERS ZIJN OPGERICHT By GUUS MEEUWIS en KRAANTJE PAPPIE. FRANK LAMMERS ZICHZELF TOT MANAGER VAN HET GEZELSCHAP VRIJ SNEL NA DE OPRICHTING BENOEMDE VRIJ SNEL NA DE OPRICHTING BENOEMDE VRIJ SNEL NA DE OPRICHTING BENOEMDE FRANK LAMMERS ZICHZELF TOT MANAGER VAN HET IS DE ENIGE BAND TER WERELAND DAT TEN OVERSTAAN VAN PUBLIEK NOOIT LIVE OPTREDEN ZAL. PAUL DE LEEUW DE AUDITIES HAS NIET DOORSTAAN, WHICH IS A SURPRISING DETAIL. HE WAS SUBSEQUENTLY APPOINTED AS THE BAND’S VASTE BARMAN
https://www.facebook.com/TheLiveStreamers4k/
https://www.facebook.com/events/759864081560634/https://gumroad.com/l/TheStreamersLive
https://gumroad.com/8rubelhoque33/p/nog-eentje-dan-the-streamers-2021-live-kijken
https://www.buymeacoffee.com/TheStreamers


https://vk.com/public204429936

WAT IS THE STREAMERS?
THE STREAMERS IS DE GROOTSTE BAND UIT DE NEDERLANDSE POP GESCHIEDENIS MET MEER ZANGERS DAN MUZIKANTEN EN MEER HITS DAN DE TOP 40. NA HET DEBUUT OPTREDEN VANUIT KONINKLIJK THEATER CARRÉ REIST DE TOUR BUS 27 APRIL AF NAAR DEN HAAG, VOOR DE OFFICIËLE AFSLUITING VAN KONINGSDAG 2021. HET LIVE OPTREDEN VANAF PALEIS NOORDEINDE IS TE VOLGEN VIA EEN LIVESTREAM. VIA DEZE WEBSITE KUN JE EEN GRATIS KAART VOOR DE LIVESTREAM BEMACHTIGEN EN INDIEN GEWENST IETS ACHTERLATEN IN DE FOOIENPOT.